Berita ABPBH 34

#KITABERSAMA

BERITA TERKINI

LAGI BERITA

Bintang Goodfellas meninggal dunia dalam tidur

LOS ANGELES: Aktor Hollywood, Ray Liotta meninggal dunia dalam tidur di Republik Dominican ketika sedang menjalani penggambaran filem Dangerous Waters pada usia 67 tahun, semalam.

Baca selanjutnya

M Nasir jaga stamina demi Konsert Satu Hari Di Hari Raya

KUALA LUMPUR: Bakal menjayakan Konsert Satu Hari Di Hari Raya di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Kuala Lumpur (WTCKL), sifu muzik, Datuk M Nasir, 64, tidak berkompromi dalam soal kesihatan.

Baca selanjutnya

12 ikon penyiaran TV3 tampil dalam Buletin Utama

PETALING JAYA: Bagi mengubat kerinduan peminat, 12 ikon penyiaran TV3 akan memberi kejutan kepada penonton setia Buletin Utama dengan penampilan istimewa, sempena ulang tahun stesen berkenaan ke-38 pada 1 Jun ini.

Baca selanjutnya

Konsert mini Azharina di Melbourne

KUALA LUMPUR: Penyanyi bersuara lunak, Azharina Azhar sanggup menunda konsert mini sempena Syawal di Melbourne, Australia selepas bapanya nazak ketika diserang penyakit jantung pada April lalu.

Baca selanjutnya

Muna kumpul pengikut menerusi permainan video penstriman

KUALA LUMPUR: Ujian pandemik COVID-19 yang menyerang seluruh dunia selama lebih dua tahun meninggalkan kesan cukup mendalam buat penyanyi Muna Shahira.

Baca selanjutnya

'Amy Search idola, tak timbul siapa lebih hebat'

KUALA LUMPUR: Mengaku menjadikan Amy sebagai idola, penyanyi berasal dari Indonesia, Denden Gonjalez yang ditampilkan sebagai vokalis Search pada Konsert Search Rockin’ On Rooftop di Kompleks Campbell, Kuala Lumpur, pada 11 Jun depan, tidak ambil pusing krisis melanda kumpulan rock ikonik itu.

Baca selanjutnya