Berita ABPBH 34

#KITABERSAMA

BERITA TERKINI

LAGI BERITA

Fauziah cadang tarikh khas untuk FFM

KUALA LUMPUR: Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS) perlu mewujudkan satu tarikh khas bagi penganjuran acara berprestij, Festival Filem Malaysia (FFM).

Baca selanjutnya

Angan-angan dalam karya

KUALA LUMPUR: Nyata, penyanyi rap wanita, Sya memperjuangkan muzik rap tiada batasan hingga berjaya menjadi artis wanita pertama menembusi dan bernaung di bawah syarikat Def Jam South East Asia.

Baca selanjutnya

'Pandai buat, pandailah tanggung'

KUALA LUMPUR: Nama pelawak popular, Yassin Yahya, 43, antara anggota kumpulan lawak nombor satu Malaysia, Senario yang pernah terpalit dengan deretan kontroversi pada zaman kegemilangan pada era 1990-an.

Baca selanjutnya

Aman buntu lama terperangkap

KUALA LUMPUR: Meskipun terpaksa menempuh laluan berliku memahat nama pada kedudukan selesa, situasi yang dilalui tidak memudarkan semangat penyanyi dan pelakon, Aman Aziz meneruskan cita-citanya.

Baca selanjutnya

Nora enggan dedah tarikh perkahwinan

PUTRAJAYA: “Anak-anak sangat gembira dan mereka juga rapat dengan suami kerana beliau adalah kawan rapat papa (Allahyarham Johan Nawawi),” kata penyanyi Nora, 48.

Baca selanjutnya

2PAI sindir siapa?

KUALA LUMPUR: Tidak bermaksud menyindir sesiapa, sebaliknya penyanyi hip hop yang semakin mencipta nama, Asyraf Nasir menghasilkan single 2PAI sekadar peringatan.

Baca selanjutnya